1 op 1 coaching

Het project wat leven heet

Je had het bijna niet in de gaten, maar ergens in je leven is er iets verschoven. Misschien was het een traumatische gebeurtenis, het verliezen van een dierbaar iemand of ging je (mentale) gezondheid steeds een stukje achteruit. Op dit moment kun je niet anders doen dan stilstaan, maar dat is niet wat je wil. Het leven vastpakken en alles eruit halen wat erin zit is je verlangen! Maar waar ga je beginnen en wie helpt je om de juiste richting van je reis te vinden?

Wat ik, op een liefdevolle manier, kan doen, is je inzicht geven. In wat er speelt in je leven en welke rol jij in jouw situatie hebt aangenomen. Maar ook wat er verborgen ligt in jouw hart en hoofd. Het openen van jouw hart en lucht geven aan de gevoelens en emoties die je op dit moment ervaart. Als dat helder is en met aandacht een plek krijgt, gaan we het hebben over keuzes, dromen en de stappen die je wilt gaan zetten. De creatieve opdrachten die ik je geef, zullen je helpen om dat wat belangrijk is naar boven te halen. Samen gaan we op een roadtrip langs alle facetten van je leven. Je staat niet alleen, want ik ga je persoonlijk begeleiden op je eigen weg.

IEDER MENS HEEFT HET RECHT OP EEN HAND DIE JE KUNT PAKKEN ALS HET NODIG IS.

Christa

Schrijven vanuit je hart

Wat houdt dit traject in?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kennismaking/intakegesprek
  • Coachplan op maat
  • Monitoren van voortgang
  • Flexibele coach locaties
  • Inspirerende interactie
  • Aandacht en betrokkenheid
  • Snelle transformatie
  • Support whatsapp tijdens begeleiding
 

helderheid en inzicht

Voorafgaand aan dit speciale traject hebben we een intakegesprek om jouw situatie, wensen en verlangens in kaart te brengen. Hierdoor hebben we al een duidelijk beeld waar we samen aan gaan werken. Tevens zal je helderheid in dilemma’s en misschien andere (on)zichtbare zaken krijgen, die op dit moment ook spelen in je leven. Of er komt iets omhoog waarvan je nog geen weet had, maar wat eerst een plek mag krijgen.

We zullen meerdere keren samenwerken op een inspirerende locatie. Ook kun je mij, tijdens onze samenwerking al je vragen stellen en krijg je gerichte feedback op de situatie waarin je zit of de gebeurtenissen waar je voor staat. We gaan aan de slag met de thema’s van je leven, de plek in je familiesysteem, het verhaal van je hart en de gebeurtenissen die jou en je leven hebben gevormd. 

Meer inzicht in jezelf en je omgeving geeft je ook een handvat voor de richting die je wilt gaan en hoe je dat met meer zelfvertrouwen kunt waarmaken. Omdat we uitgaan van wat jij nodig hebt, ben ik flexibel in de inhoud van dit traject. Het is belangrijk dat het jou geeft wat je nodig hebt. Maar nog belangrijker is, wat het resultaat is van onze samenwerking. Hoe je je voelt als je aan het einde van dit traject met een rustig gevoel en een nieuw begin je leven kan vervolgen.

Snelle zichtbare resultaten 

– je voelt je sterker en krachtiger
– je hebt meer (zelf)vertrouwen
– je durft beslissingen nemen
– voelt rust in hoofd en hart
– je ziet weer perspectief 
– nieuwe inspiratie voor groei

Voor tieners & volwassenen die:

 

– tegen de lat van het leven aanlopen
– in aanraking zijn gekomen met kanker
– van leven naar overleven zijn gegaan
– niet verder komen in hun rouwproces
– angst en paniek aanvallen ervaren
– niet zichtbare eenzaamheid meedragen
– zich anders en/of onbegrepen voelen
– een verlies/verdriet ervaring niet kunnen delen

 

 

Christa

Mijn hand reiken naar mensen die het nodig hebben en ze bewust maken van de keuzes en de prachtige mogelijkheden die het leven ze geeft; dat is mijn passie.

Ik inspireer je graag om in actie te komen, met meer zelfliefde en inzicht in je eigen mogelijkheden. Door het openen van jouw hart en je de kracht van je eigen woorden te laten zien, help ik je naar meer zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Daarbij zijn mijn eigen levenservaringen en mijn open, transparante houding, de ingrediënten voor een veilige en vertrouwde coachomgeving voor jou.

Christa Krommenhoek

“There’s a crack in everything. That’s how the light gets in.”

Leonard Cohen

Reviews

Aanvragen

Persoonlijk coachtraject

Hoe belangrijk is het, juist nu, om je leven op een liefdevolle manier te resetten en kleine stappen te zetten naar jouw mooiste leven? Het is tijd om met aandacht te kijken naar wat waardevol is voor jou en ik help je daar graag bij. Dus pak maar mijn hand dan gaan we samen op weg.

Hoe kan ik jou het beste helpen?

Heb je deze woorden gelezen en ben je geraakt of geïnspireerd? Ik spreek je graag persoonlijk over welke mogelijkheden ik zie in jouw specifieke situatie en hoe ik je op de allerbeste manier kan helpen. Je kunt een gesprek met mij plannen om kennis te maken en te voelen of mijn persoonlijke begeleiding bij je past.