1-op-1 coaching

Ontmoet je hart

Je bent al heel lang op zoek naar iets. Misschien naar jezelf of naar een oplossing voor jouw situatie of probleem. Laat ik je meteen uit de droom helpen: ik kan je niet helpen. Ik kan er niet voor zorgen dat je een ‘Perfect Happy Life’ krijgt. Daar moet jij namelijk zelf voor zorgen!

Wat ik wél kan doen, is je inzicht te geven. In wat er speelt in je leven, en welke rol jij in jouw situatie hebt. Maar ook wat er verborgen ligt in jouw hart en hoofd. Wat er al zoveel jaren voor zorgt dat je niet voluit kunt leven. Want waar ik goed in ben is het openen van jouw hart en lucht geven aan jouw woorden.

Als dat helder is, gaan we het hebben over keuzes, dromen en de stappen die je wilt gaan zetten. De creatieve opdrachten die ik je geef, zullen je helpen om dat wat belangrijk is naar boven te halen. Onze sessie staat geheel in het teken van jou en in wat jij op dat moment nodig hebt.

IEDER MENS HEEFT HET RECHT OP EEN HAND DIE JE KUNT PAKKEN ALS HET NODIG IS.

Christa

Wat houdt een 1-op-1 coaching in?

  • Een persoonlijke coachsessie voor mensen met een coach- of hulpvraag
  • In Lelystad, in mijn bijzondere pipowagen
  • Een op maat gemaakte sessie van 2,5 uur
  • We gaan in gesprek en je krijgt creatieve opdrachten die je dichter bij jezelf brengen
  • Vooraf een telefonische intake en na twee weken een nagesprek
  • Datum in overleg te bepalen

helderheid en inzicht

Voorafgaand aan deze coachsessie ontvang je een startopdracht. Hierdoor hebben we al een duidelijk beeld waar we samen aan gaan werken. Tevens zal je helderheid in dilemma’s en misschien andere (on)zichtbare zaken krijgen, die op dit moment ook spelen in je leven. Of er komt iets omhoog waarvan je nog geen weet had, maar wat eerst een plek mag krijgen.

Meer inzicht in jezelf en je omgeving geeft je ook een handvat voor de richting die je wilt gaan en hoe je dat met meer zelfvertrouwen kunt waarmaken. Omdat we uitgaan van wat jij nodig hebt, ben ik flexibel in de indeling en de opdrachten van de sessie. Het is belangrijk dat het moment zelf jou geeft wat je nodig hebt.

Christa als coach

Mijn hand reiken naar mensen die het nodig hebben en ze bewust maken van de keuzes en de prachtige mogelijkheden die het leven ze geeft; dat is mijn passie.

Ik inspireer je graag om in actie te komen, met meer zelfliefde en inzicht in je eigen mogelijkheden. Door het openen van jouw hart en je de kracht van je eigen woorden te laten zien, help ik je naar meer zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Daarbij zijn mijn eigen levenservaringen en mijn open, transparante houding, de ingrediënten voor een veilige en vertrouwde coachomgeving voor jou.

“There’s a crack in everything. That’s how the light gets in.”

Leonard Cohen

Reviews

Aanvragen

Ontmoet je hart

Tijdens deze bijzondere coachsessie zul je jezelf ontmoeten en antwoord krijgen op je vragen. Samen geven we lucht aan dat wat er in je hart leeft. Geïnspireerd en in verbinding met jezelf worden jouw belangrijke verlangens en keuzes zichtbaar, zodat je met helderheid en meer daadkracht zelf verder kunt.

Waar: Lelystad
Duur van de sessie: 2,5 uur
Vooraf: Telefonische intake en een startopdracht
Achteraf: Telefonisch nagesprek na twee weken
Investering: € 345 incl. BTW