contact opnemen

Soms moet je loslaten om iets anders te kunnen ontvangen..

In je leven zijn een paar dingen zeker, en dan weet jij vast wel welke ik bedoel. Alles wat tussendoor op onze stoep komt te staan gooit het echte leven naar ons toe. Soms begrijpen we niet waarom, moeten we er iets van leren, is het iets wat nog speelt?

In 2020 viel ik achterover met mijn hoofd op het asfalt en op dat moment raakte ik het plezier in het schrijven kwijt. Ik liet de drang naar perfectionisme en hoe het hoorde de overhand krijgen. Langzaam liep de inspiratie en de levenslust uit mij leeg. Het duurde meer dan twee jaar voor ik dat plezier weer terugkreeg. En toch dwong het leven me afgelopen maanden om een keuze te maken. Ik kon er niet meer omheen. Het was tijd om te stoppen met streven en te kiezen voor het leven.

Dus dat is wat ik nu doe. Ik deel mijn boeken en mijn unieke coachprogramma gratis met de wereld. En misschien schrik je daarvan? Maar soms moet je een jas van moed aantrekken en de deur achter je sluiten.

Het werkboek voor de jongeren, het werkboek ‘Schrijf jouw verhaal’ en het werkboek ‘Open je hart’ zijn nog ONLINE verkrijgbaar. Stuur mij een berichtje als je interesse hebt in een van deze werkboeken.

Ik wens je liefde en mooie keuzes toe, die goed zijn voor jou.

Ik zie je graag op Instagram @christakrommenhoek_

Liefs, Christa

p.s. ‘Bestemming bereikt’ en ‘De kracht van liefde’ zijn uitverkocht of gedoneerd aan goede doelen. Wil je deze boeken nog lezen, dan kan dat HIER. 

Ontmoet jezelf

Ik leef een slow en liefdevol leven waarin ik op dit moment schrijvend op avontuur ben met mijn kleindochter. Verwondering voor het kleine, stapjes zetten in het gras, zingen, en af en toe wat stil en klein verdriet. Ik schrijf in alle rust aan een speciaal dagboek en een enkele keer per maand coach ik online nog iemand die het nodig heeft. Heb je nog een vraag? Laat me het gerust weten.