creatief
schrijven

Hoe zou het voelen als je met meer zelfvertrouwen en plezier het leven kunt vastpakken? Als je helderheid krijgt over die verschillende gevoelens en emoties waar je soms mee worstelt? Welke dingen zitten er verstopt in je hart?

Zou het leven lichter en leuker worden, zou je met meer creativiteit het kind in jezelf naar boven kunnen halen? Om je te spiegelen en je bewust te maken van het pad dat je nu loopt?

Dit inspirerende online cursusboek bevat een volledige cursus met creatieve, praktische opdrachten die je laten zien wat waardevol is voor jou, en die je helpen jouw hart te openen. Je maakt een start om op een creatieve manier betekenis te geven aan jouw eigen woorden en inspiratie, om hier op je eigen wijze mee verder te gaan. Je zult je meer bewust van je eigen struikelblokken én talenten worden, zodat je voluit met plezier kunt leven. Een prachtige cursus die met liefde en aandacht gemaakt is voor jou, om te kunnen groeien naar wie je werkelijk bent.

WIL JIJ JE HOOFD LEEG MAKEN EN JE HART WEER VULLEN MET MEER PLEZIER EN MOED?

Christa

Cursus creatief schrijven

INHOUD VAN DE CURSUS

Een inspirerende en mooi vormgegeven online cursus, met diverse masterclasses, die met duidelijke en effectieve oefeningen vele waardevolle inzichten in jezelf naar boven haalt. Er staan opdrachten, quotes en verhalen in het werkboek, die je naar binnen laten keren en van daaruit je leven in beweging zetten. De opdrachten zijn universeel en toepasbaar op verschillende levensfases. Thema’s zijn o.a. :

  • Wie ben je echt
  • Zelfvertrouwen
  • Liefde voor jezelf
  • Dankbaarheid
  • Angsten
  • Verlies en verdriet
  • Nieuwe dromen
  • Opstaan voor jezelf
  • Leef jouw leven

Prijs: € 35

Christa als auteur​

Ik weet als geen ander hoe je betekenis aan woorden geeft en hoe je creatief schrijven kan inzetten voor het werken aan persoonlijke groei, het vormgeven van je dromen en het verwerken van verlies.

Met deze cursus kun je op verschillende manieren aan de slag met herkenbare levensthema’s en je verlangen meer te gaan doen met schrijven over de woorden van je hart. Er is een duidelijke structuur in de opbouw en de inspirerende opdrachten zullen je moeiteloos aan het schrijven krijgen. Met mijn stem, die je tussen de regels en in de masterclasses zult vinden, schrijf je jezelf naar een liefdevoller en creatiever leven.

“Met schrijven raak ik alles kwijt, mijn verdriet verdwijnt, mijn moed herleeft.”

- Anne Frank

Reviews

Bestellen

Ontdek de creativiteit van woorden

Dit online werkboek bevat een volledige cursus en verschillende masterclasses, met inspirerende opdrachten die je op een ontspannen manier snel naar binnen voeren. Om aan de slag te gaan met creatief schrijven, gebeurtenissen en gevoelens te duiden, lucht te geven aan je emoties, inzicht te krijgen in de relaties met je dierbaren of misschien wel aan de slag te gaan met je (nieuwe) droom!

Deze cursus ontvang je, in een online cursusboek’ zodat je meteen op een creatieve manier van start kunt gaan met de woorden van je hart. Je kunt de opdrachten meerdere keren gebruiken en je zult iedere keer weer een nieuw inzicht of een mooie herinnering naar boven halen. De extra masterclasses, zullen je inspireren en in beweging zetten naar een leven wat bij je past. 

Prijs: € 35