Creatieve inspiratie

e-book ‘Kijk in de spiegel’

In de spiegel kijken kan soms confronterend zijn. Want als je tijd maakt om naar jezelf te kijken voel je wat er achter het beeld verscholen ligt. Vraag jezelf eens af waar je nu staat. Alsof je van een afstand naar jezelf kijkt. Met andere ogen. Durf je blij te zijn met wat je hebt of geloof je de woorden van de ander?

Dit inspirerende werkboek gaat je helpen om aan de slag te gaan met de stemmen van het verleden, de draken in het heden en de moed in jezelf! Kijk in de spiegel en maak er iets van! 

DOWNLOAD HET ONLINE WERKBOEK HIER

e-book ‘Beginnen met schrijven’

De woorden van je hart authentiek op papier krijgen, schrijven over gevoelens of je verhaal delen met de wereld. Starten met schrijven is vaak lastig, want waar moet je beginnen? We willen het vaak te perfect maken, je twijfelt waarover je gaat schrijven of blijft in het denken zitten. “Ik ga ooit beginnen met schrijven.” Je zegt het steeds tegen jezelf of een ander, maar het jaar is alweer voorbij!

Dit inspirerende werkboek laat je zien hoe je met de kracht van je eigen woorden je leven positief kan veranderen. Schrijven helpt je om dingen helder te maken, inzicht te krijgen en overzicht en rust te ervaren. Gooi de twijfels uit je hoofd en laat de woorden van je hart vrij.

DOWNLOAD HET ONLINE WERKBOEK HIER