creatieve
schrijfochtend

Schrijf jezelf vrij

Deze ochtend is voor jou een moment van inspirerende en creatieve aandacht. Je zet de eerste stappen of bent al op weg met een creatief project van je hart. Of je hebt behoefte om samen met mij aan de slag te gaan met thema's die spelen in je leven. Je zult herkenning voelen in onze ontmoeting, en de opdrachten zullen dat wat er in je hart leeft op een milde manier weerspiegelen. Je komt terecht in een veilige en warme omgeving, zonder drempels of moeten.

Door even stil te staan en te kiezen voor deze ochtend, waar je mag zijn wie je bent, krijg je beter in beeld wat waardevol is in je leven en hoe je dat kunt vastpakken. De creatieve opdrachten en de inspiratie die ik je zal laten zien, brengen je dichter bij de stem van je hart en maken zichtbaar wat er werkelijk speelt in je hart. Door thuis verder te gaan met deze opdrachten kun je met meer zelfliefde en moed het leven vastpakken.

Tijdens deze ochtend ga je creatief aan de slag met mij en praten en schrijven we in een ontspannende en veilige omgeving, over dat wat er in je leven speelt. Je ervaart de waarde van een liefdevolle verbinding met jezelf en wat oprechte aandacht met je kan doen. Ook krijg je tips en uitgebreide feedback op alles waar je mee worstelt of een verlangen naar voelt.

Een moment van inspirerende en creatieve aandacht voor de woorden van jouw hart.

Christa

Over de schrijfochtend

Op deze ochtend geef je tijd en aandacht aan jezelf. Je laat het moeten en de haast achter je en gaat op een zachte manier aan het werk met wat op dit moment voor jou belangrijk is. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • een weg vinden in verlies en rouwverwerking
  • werken aan je lichamelijke of je mentale herstel
  • van overleven naar leven willen gaan
  • meer inzicht in wie je bent en wat je wil
  • de woorden van je hart op papier zetten
  • het schrijven en willen uitgeven van je boek
  • een creatieve ode maken voor een dierbare

Voor wie: voor vrouwen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, een (stil) verdriet of een nieuwe droom
Wanneer: datum in overleg, van 10.00- 12.30 uur
Waar: in Lelystad of bij jou thuis

EEn moment voor jezelf

Deze dag vindt plaats in Lelystad aan mijn keukentafel, maar kan ook bij jou thuis plaatsvinden. Ik laat je heel veel inspiratie zien en we gaan aan de slag met jouw persoonlijke project of de thema’s die speelden/spelen in je leven. Dit kan een groot verlies zijn, het niet voluit kunnen leven, je werk- of gezinssituatie of het schrijven van je eerste boek of journal. Vooraf aan de dag krijg je een startopdracht van mij en met jouw antwoorden maak ik de ochtend op maat voor je. Afgestemd op wat jij nodig hebt. Het prachtige notitieboek wat je na afloopt meekrijgt, zal je helpen om thuis dichter bij jezelf te blijven en je (creatieve) verlangens zichtbaar te houden en daarin keuzes te maken.

De ochtend begint om 10.00u en eindigt om 12.00u. Er is heerlijke koffie en thee met iets lekkers.

“Sometimes all we really need, is someone to say: I believe in you”

Christa als coach

Ik help je, als coachende, creatieve schrijver, om uiting te geven aan dat wat er in je hart leeft, en laat je de kracht van woorden zien. Ik ben een luisteraar, een bemoediger, een verbinder. Omdat ik ieder mens een zinvol leven met (zelf)liefde, aandacht en moed gun.

Op deze ochtend ga ik je inspireren met creatieve opdrachten en inzichten om te werken aan jezelf, je verdriet of jouw project. We doen een aantal oefeningen om dichterbij jezelf en je creativiteit te komen. Er is een luisterend oor voor jouw verhaal. Liefde, aandacht en verbinding staan voorop deze ochtend.

Reviews

Inschrijven

Samen schrijven en praten

Het is tijd om te kiezen voor jezelf en deze ochtend zal een prachtig begin daarvoor zijn.  Het is de eerste stap op weg naar verandering in jezelf of een inspirerende ervaring voor je persoonlijke ontwikkeling. We gaan samen schrijven en praten over verdriet, liefde en hoop. Over nieuwe dromen en hoe je die kunt gaan ontmoeten. Ontdek tijdens het samenwerken het plezier in creatief bezig zijn en ontvang de woorden van je hart die je heel veel inzicht zullen geven. Neem eventueel je eigen materialen of iets mee waar je aan wilt werken. Denk aan journals, foto’s van dierbaren, eigen teksten of indien van toepassing, je manuscript of je boekplannen. Hoe meer, hoe beter, zodat je kunt voelen en kiezen wat op dat moment passend is voor jou.

Voor jou, als je…
…moet strijden tegen een ernstige ziekte.

…heel lang moet wachten op passende hulp.

…vastloopt in je rouwverwerking of ander verlies.

…een boek wil schrijven of uitgeven.

…je gelukkig bent maar je ook steeds verdrietig voelt.

…je een weg zoekt in de zorgen over je kinderen

Datum: in overleg
Tijd: 10.00-12.30u of in de middag
Locatie: Lelystad of bij jou thuis
Investering:  € 295 incl. BTW