creatieve
schrijfdag

Schrijf jezelf vrij

Deze dag is voor jou een moment van inspirerende en creatieve aandacht. Je zet de eerste stappen of bent al op weg met een creatief project van je hart. Je zult herkenning voelen in de ontmoeting met een groep andere vrouwen, en de opdrachten zullen dat wat er in je hart leeft op een milde manier weerspiegelen. Je komt terecht in een veilige en warme omgeving, zonder drempels of moeten.

Door even stil te staan en te kiezen voor deze dag, waar je mag zijn wie je bent, krijg je beter in beeld wat waardevol is in je leven en hoe je dat kunt vastpakken. De creatieve opdrachten en de inspiratie die ik je zal laten zien, brengen je dichter bij de stem van je hart. Door thuis verder te gaan met deze opdrachten kun je met meer zelfvertrouwen en moed groeien naar een leven dat bij je past.

Tijdens deze schrijversdag ga je creatief aan de slag, samen met een warme groep vrouwen. Door samen deze dag te beleven in een ontspannende en veilige omgeving, ervaar je de waarde van liefdevolle verbindingen met anderen en wat oprechte aandacht met je kan doen. Ook krijg je tips en uitgebreide feedback op je boektraject, blog of een ander project waar je een verlangen naar voelt.

Een moment van inspirerende en creatieve aandacht voor de woorden van jouw hart.

Christa

Over de schrijfdag

Op deze dag geef je tijd en ruimte aan jezelf. Je laat het moeten en de haast achter je en gaat aan het werk met je boek, je creatieve journal of een project dat op dit moment voor jou belangrijk is. Dit kunnen zijn:

    • de woorden van je hart, vormgegeven in een verhaal
    • het schrijven en willen uitgeven van je boek
    • een creatieve ode aan het leven of aan een van je dierbaren
    • een ander project waar je al langer een verlangen naar voelt

Voor wie: Voor iedereen die zichzelf gunt om te groeien in creatieve schrijfervaring
Met hoeveel: 4 personen, met of zonder creatieve (schrijf)ervaring
Wanneer: 19 september (VOL), 30 oktober ( nog 1 plek), van 10.00- 16.00 uur
Waar: Lelystad, een inspirerende locatie met heerlijke verwennerijen

EEn moment voor jezelf

Deze dag vindt plaats in Lelystad aan mijn keukentafel, in mijn pipowagen en/of in de tuin, in een exclusieve groep van 4 mensen. We beginnen en eindigen de dag met een gezamenlijk moment, waardoor je voluit openstaat om de mooie dingen van deze dag te ontvangen. Daartussen werk je aan je eigen werk op een plek die bij je past. Dit kan het schrijven van je boek of blog zijn of een speciaal journal wat je wil maken. De gezamenlijke afsluiting zal je helpen om thuis dichter bij jezelf te blijven en je (creatieve) verlangens zichtbaar te houden en daarin keuzes te maken.

De dag begint om 10.00u en eindigt om 16.00u. Er is onbeperkt heerlijke koffie en speciale thee met een huisgemaakt taartje en een heerlijke lunch.

“Sometimes all we really need, is someone to say: I believe in you”

Christa als trainer

Ik help je, als coachende, creatieve schrijver, om uiting te geven aan dat wat er in je hart leeft, en laat je de kracht van woorden zien. Ik ben een luisteraar, een bemoediger, een verbinder. Omdat ik ieder mens een zinvol leven met (zelf)liefde, aandacht en moed gun.

Op deze dag ga ik je inspireren met creatieve manieren en inzichten om jouw eigen project vorm te geven. We doen een aantal oefeningen samen, om dichterbij jezelf en je creativiteit te komen. Er is een luisterend oor en een warm hart voor ieders verhaal. Plezier, aandacht en verbinding staan voorop deze dag.

Reviews

Inschrijven

Kom je naar de schrijfdag?

Ontdek het plezier in creatief bezig zijn en werk aan de projecten van je hart. Neem je eigen materialen of het project mee waar je aan wilt werken. Denk aan journals, papier, tijdschriften, creatieve materialen, pennen, verf etc. hoe meer, hoe beter, zodat je kunt voelen en kiezen wat op dat moment passend is voor jou.

Voor jou, als je… 
tijd wilt maken voor jezelf en op zoek bent naar meer creativiteit in je leven.
…de kracht van creativiteit wilt ervaren en van anderen wilt leren.
…een boek wil schrijven of uitgeven.
…zin hebt in een geheel verzorgde dag voor jezelf.

Datum: 19 september (VOL), 30 oktober ( nog 1 plek)
Tijd: 10.00-16.00u
Met hoeveel: 4 personen, met of zonder creatieve (schrijf)ervaring
Locatie: Lelystad
Investering:  € 245 incl. BTW