coach
programma

Een creatieve reis naar jezelf

Wat ik het meeste hoor, is dat vrouwen meer van zichzelf willen houden en milder willen zijn in de lat die ze voor zichzelf neerleggen. Hoe fijn zou het zijn als je je eigen keuzes durft te maken? Als je beter kan verwoorden wat er in je leeft en je je eigen grenzen kan voelen en bewaken?

Het zou je meer plezier, zelfvertrouwen en rust in je dagelijkse leven geven. Want als je dichterbij je gevoel en je emoties durft te komen, krijg je ook meer helderheid in dat wat er speelt in je leven. En zelf aan het roer staan in de situaties die belangrijk voor je zijn, geeft een enorm fijn gevoel van zelfvertrouwen en kracht.

Toch laat je vaak de blokkades, stemmen en overtuigende gedachten van angst en twijfel – in je hoofd – aan het woord. Maar daar wil je nu voor altijd eens mee afrekenen. Het is tijd voor je om het heft in eigen handen te nemen en te gaan staan voor wie je bent. Je wilt van overleven naar een leven met meer plezier, vrijheid en vertrouwen in jezelf. En daar help ik je graag bij!

Ik schreef dit programma voor vrouwen die meer plezier, zelfvertrouwen en rust in hun dagelijkse leven willen. Die in aanraking zijn geweest of nu te maken hebben met een fase van verlies, rouw of ernstige ziekte en eraan toe zijn om dit met creatieve opdrachten te gaan verwerken, op weg naar een lichter leven. 

 

“Dit programma was het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven.” – Natasja

 

Mijn online programma helpt je met creatieve en laagdrempelige opdrachten inzicht en helderheid te krijgen in jezelf. Het geeft je hoop, richting en inspiratie om je leven weer in het volle licht te zetten en zelf te beslissen hoe je daarin wilt staan.

De opdrachten laten je groeien naar een leven zoals jij dat wilt. Zodat je kunt zijn wie je wilt zijn. En met mijn persoonlijke ingesproken teksten in dit traject, help ik je om in actie te komen. Bewust te leven in het echte leven zoals het zich aandient, maar dan met meer trots en mildheid naar jezelf.

Ik moedig je aan om naar binnen te keren en met de kracht van je eigen woorden, je leven te veranderen.

Christa

op reis naar jezelf

Over dit online programma

Er zit een duidelijke structuur en opbouw in het programma, waardoor je de weg niet zult kwijtraken. Je krijgt inspirerende opdrachten, online werkboeken en exclusieve tekstfragmenten over de thema’s in je leven. En je kunt een exclusief spelbord downloaden om je reis vast te leggen, en met trots het einde te bereiken!

  • Dit online programma volg je zelfstandig 
  • 10 basismodules en 80 lessen met opdrachten
  • Prachtige online werkboeken en sheets
  • Inspirerende tekstfragmenten (+8 uur)
  • Een downloadbaar spelbord om je reis vast te leggen

Op reis in jezelf

In dit online programma heb ik al mijn kennis en inspiratie gebundeld voor jou, zodat jij op reis kunt gaan met, en in, jezelf. Je kunt dit programma thuis achter de computer of op je tablet volgen, op je eigen tempo, en wanneer jij wilt. Je gaat zelfstandig aan de slag met een aantal belangrijke en universele levensthema’s die iedereen tegenkomt in zijn leven. Je kunt de volgorde van het programma aanhouden of het thema kiezen wat op dit moment in jouw leven speelt. Misschien start je met de module ‘Schatzoeken’ om te voelen wat je bent verloren of wat je graag (weer) wilt vinden. Of je begint eerst met het verdriet dat in je hart zit. Of je kiest liever meteen voor het toepassen van meer balans in je leven. Het fijne aan dit programma is dat het toepasbaar is op dat wat jij nu nodig hebt. Dus als het echte leven met iets anders bij je op de stoep staat, pak je de module erbij die daarbij past. En het belangrijkste is dat je mij als jouw motivatiecoach in de thema’s terughoort, om zo jouw groei en richting krachtig en helder te houden.

Waar wil je op wachten?

Je voelt al langer dat je echt in actie wil gaan komen. Dat je niet langer wilt wachten op anderen of op het moment dat je alles op de rit hebt. Je hebt een hand nodig die je begeleidt naar de weg en duidelijk maakt welke stappen je kunt maken. Je hebt al veel geprobeerd en stelt jezelf vaak teleur in dat wat niet lukt om te bereiken. Hoe fijn zou het zijn om symbolisch samen met mij op weg te gaan en het leven wat bij je past naar je toe te halen? Om je trots te voelen op wat je doet en hoe je in het leven staat? Op jouw eigen manier. Stop met wachten. Later is nu!

Over Christa

Ik stel mezelf als mens en coach kwetsbaar op, waardoor een ander zich snel op zijn gemak voelt en open durft te stellen.

Samen stilstaan, kijken en luisteren met aandacht; daar komt energie bij vrij en veel vertrouwen. Dit helpt de ander om stappen te zetten en steeds dicht bij het gevoel te blijven. Door mijn oprechte betrokkenheid en natuurlijke manier van inspireren, ervaren mensen het samenwerken als heel fijn en vertrouwd en durven ze aan de slag te gaan met hun emoties, angsten en verlangens.

Reviews

“You are the author of your own life story; rewrite when needed”

– Susan C. Young

Een programma met inspirerende modules

Hieronder vind je kort en krachtig de inhoud per module van het programma:

Schatzoeken: We gaan samen op zoektocht naar een inspirerend leven. Welke uitdagingen komen we tegen onderweg? Welke aanwijzingen helpen ons naar groei, inzicht, levenslust en kracht?

Begin: Welke keuzes komen er op je pad, wat heb je nodig in je huis, en in je hart? Waar wil je je mee omringen en van wie of wat ga je afscheid nemen? 

Kind zijn: Wie was je en wat waren je dromen, voordat je je keurig ging gedragen? Zullen we terug naar het kind in jezelf, om weer de blijdschap en de zorgeloosheid te kunnen voelen?

Verdwaald: Wanneer ben je nu werkelijk jezelf kwijtgeraakt? Door het leven wat je liet rennen, door verplichtingen van anderen of door je eigen keuzes?

Verdriet: Hoe ga je om met een scheiding, het loslaten van je kinderwens, je kinderen die uitvliegen of andere lastige fases in je leven, waarover het verdriet nog zo diep van binnen zit? 

Liefde: Liefde voelen voor jezelf en voor een ander. Zijn we als vrouwen niet een kampioen in geven? Alleen vaak niet aan onszelf. En wat doe je met liefde die niet beantwoord wordt of niet vervuld is?

Hart: Ons hart laat ons voelen, van teleurstellingen en verdriet tot enthousiasme en euforie. Hoe ga je om met al die gevoelens en op welke manier kun je de kamers van je hart met dankbaarheid vullen?

Ik ben: Wat waren ook alweer je talenten, waarin ben jij uniek? Durf je te gaan staan en jezelf zichtbaar te maken? Geloof je in jezelf? Wat zijn je sterke kanten en welke draken leven er in jouw wereld?

Plan B: Stel je voor dat je morgen niet meer kan doen wat je altijd al deed. Heb jij dan een plan B? Of mag je ook een plan B maken zonder tegenslagen in je leven? 

Balans: Ben je goed in NEE zeggen, niets doen of ontspannen? Of ren je maar door het leven heen? En weet je hoe je je graag zou willen voelen? Of wil je dat nog leren?

Starten

Een creatieve reis naar jezelf

Gun jij jezelf dit uitgebreide, inspirerende online programma? Want ik wens je toe dat je hoop, richting en inspiratie vindt om je leven weer in het volle licht te zetten en zelf te beslissen hoe je daarin wilt staan.

Dit krijg je:

  • 10 basismodules en 80 lessen met opdrachten
  • Prachtige online werkboeken
  • Inspirerende tekstfragmenten
  • Een downloadbaar spelbord om je reis vast te leggen

Wanneer: Te volgen wanneer en waar jij wilt
Voor wie:
Voor vrouwen die meer plezier, zelfvertrouwen en rust in hun dagelijkse leven willen. Die in aanraking zijn geweest of nu te maken hebben met een fase van verlies, rouw of ernstige ziekte en eraan toe zijn om dit met creatieve opdrachten te gaan verwerken, op weg naar een lichter leven. Of vrouwen die willen werken aan hun persoonlijke groei en kracht.

Twijfel je of dit programma geschikt is voor jou? Bekijk het eerste werkboek (zonder luisterfragment of andere extra’s) hieronder. Vergroot en verklein met het vierkantje rechtsonder.

Dit prachtige programma is onderdeel van De Schrijfschool, waar nog veel meer cursussen en masterclasses voor je klaar staan. Heb je vragen? Stuur mij een bericht via contact.