Jouw eigen boek
schrijven

Schrijf jouw verhaal

Waarom is het schrijven en delen van jouw verhaal zo belangrijk? Schrijven heeft iets magisch. Alsof je pen de woorden van je hart eruit haalt en jou laat zien wat je nu op dit moment nodig hebt, wat er speelt en welke richting je moet gaan. Je leven sturen, helen en transformeren met een simpele maar krachtige tool. Je pen!

Maar voor je daar mee aan de slag kunt gaan en echt de opbrengst kunt voelen zal je een aantal belangrijke dingen moeten weten. En die ga ik je in deze prachtige cursus laten zien. Stap voor stap neem ik je bij de hand, alsof je naast me zit aan tafel en werkt aan de woorden van je hart. Het is niet belangrijk of je wel of niet van plan bent om je verhaal te gaan delen, of uit te geven in een boek. Alleen het schrijven voor jezelf heeft al zoveel waarde en daarmee kun je jouw leven gaan veranderen. 

En wie weet als je toch besluit om jouw verhaal het licht te laten zien en er een boek van te maken, wat het nog veel meer mag gaan doen. Je verandert dan niet alleen jezelf maar ook je lezer, misschien wel je bedrijf en uiteindelijk als een ripple effect de rest van de wereld. 

“Écht een heerlijk cursusboek! Zo fijn om in te werken. Vooral het helder krijgen, waarom en voor wie ik mijn boek ga schrijven. Eerst dacht ik, ik kan wel kriskras door het werkboek, maar de hoofdstukken volgen werkt lekker gestructureerd. Daar houd ik van! En ondertussen gestaag de inhoud van mijn boek vullen.” – Hannah

 

Deze cursus laat je stap voor stap zien hoe je het verhaal dat in je zit, precies kunt gaan schrijven. Je hebt namelijk een prachtig idee of je hebt al heel lang een verlangen om iets te gaan doen met de woorden van je hart. Om het voor jezelf op te schrijven, om je levensloop op een rij te krijgen of om je woorden na te laten aan anderen. Misschien omdat je het belangrijk vindt dat jouw levenspad doorgegeven wordt of om mensen in dezelfde omstandigheden te helpen met jouw verhaal.

En dan hoef je nog niet eens de keuze te maken of je het boek gaat publiceren, printen of ter verkoop aan gaat bieden. In eerste instantie gaat het om het verhaal wat je te vertellen hebt.

LAAT JOUW ERVARINGEN EN DE WOORDEN, DIE DIEP IN JE HART ZITTEN EEN INSPIRATIE ZIJN VOOR ANDEREN.

Christa

schrijf jouw verhaal

Over deze online cursus

Er zit een duidelijke structuur en opbouw in de cursus, waardoor je schrijfreis helder en overzichtelijk blijft. Je krijgt inspirerende opdrachten, uitgebreide uitleg en een stappenplan in een online cursusboek om je verhaal te gaan vormgeven. En je kunt een exclusieve routekaart downloaden om de reis naar je boek vast te leggen, en met trots het einde te bereiken! 

 • Je ontvangt een downloadbaar cursusboek
 • Alle kennis die je nodig hebt om jouw boek te schrijven
 • Prachtig vormgegeven cursusboek  
 • Duidelijke opbouw en structuur   
 • Routekaart om je schrijfreis te monitoren
 • 12 hoofdstukken en 41 deelthema’s
 • 145 pagina’s in kleur 

Prijs: € 35

Schrijf jouw verhaal

In dit prachtig vormgegeven online cursusboek, laat ik je stap voor stap kennis maken met de verschillende aspecten van het schrijven van je eigen verhaal. Praktisch en inspirerend geschreven om jou te helpen met de woorden van je hart. Je kunt deze cursus thuis achter de computer of op je tablet op je eigen tempo doorlopen. Een bijzondere handleiding waar je alles in zult vinden om op zoek te gaan naar jouw eigen verhaal en naar de verschillende manieren om dat verhaal naar buiten te brengen. Deze cursus neemt je aan de hand mee als je wilt starten met het schrijven van je levensverhaal of het maken van een succesvol boek, waarmee je jezelf, je lezer en misschien wel de hele wereld in beweging brengt.

Waarom zou je wachten?

Je hebt al heel lang de wens om eindelijk jouw bijzondere verhaal te gaan opschrijven en te delen met je dierbaren of met de buitenwereld. Steeds vaker voel je dat jouw woorden van betekenis kunnen zijn voor anderen, of krijg je signalen dat je nu echt geen tijd meer te verliezen hebt in het opschrijven van je (levens)verhaal. Maar welke stappen moet je gaan zetten en waar kun je de juiste informatie vinden? Hoe fijn zou het zijn om nu echt aan de slag te gaan met je verlangen en het bereiken van deze droom? Het leven heeft een deadline, dus wacht niet langer en start met het schrijven van jouw verhaal!

Over Christa

Ik schrijf transparante en authentieke woorden die vaak raken en ontroeren. Met het delen van mijn verhalen open ik de deur voor een ander, omdat ik uit ervaring weet hoe belangrijk het is dat we onze verhalen delen met de wereld.

Samen met mij op zoek gaan naar het verhaal van je hart en jezelf inspireren hoe je dat gaat vormgeven is een prachtig proces. Het helpt je naar groei en zelfvertrouwen als je ook daadwerkelijk achter jouw eigen verhaal, en wie je bent, durft te gaan staan. Op je eigen tempo, manier en vorm werken aan woorden die waardevol zijn voor jou. Hoe mooi zou het zijn als je met jouw woorden zin kunt geven aan je leven en dat van anderen.

De kracht van liefde

Reviews

“If the book is true, it will find an audience that is meant to read it.”

– WALLY LAMB

EEN CURSUS MET INSPIRERENDE THEMA’S

Hieronder vind je een overzicht van de inhoud van de cursus:

Hoofdstuk 1. Start: In dit eerste hoofdstuk laat ik je zien hoe je stap voor stap op weg kunt gaan naar het schrijven van je eigen verhaal en hoe je met het maken van een boekenplan een gedegen start maakt in deze bijzondere schrijfreis.

Hoofdstuk 2. De basis: Het schrijven van een verhaal en het maken van een succesvol boek begint bij een goede basis. Je krijgt opdrachten om het doel van dit boek helder te krijgen en waarom het zo belangrijk voor je is om dit verhaal te gaan schrijven.

Hoofdstuk 3. Je ideale lezer: Als je een boek wil schrijven waarmee je het leven van anderen gaat veranderen of verrijken moet je weten voor wie je het schrijft en wat de opbrengst van het boek is voor de lezer. Inzicht krijgen in je ‘ideale lezer’ helpt je om het juiste boek te schrijven.

Hoofdstuk 4. De volgende stap: Waar ga je mee verder als je de basis van je boek hebt neergezet? Welke drie onderdelen van je boek zijn cruciaal om de impact en de verkoop zo groot mogelijk te maken? In dit hoofdstuk ontdek je door de heldere en inspirerende opdrachten hoe je zelf op onderzoek kunt gaan. 

Hoofdstuk 5. De marketing: Waarom is vooraf beginnen met de marketing belangrijk voor je boekproces? En hoe kun je de sociale media inzetten voor het bouwen van je eigen platform en het laten groeien van je fans? Met een promotieplan zet je duidelijke pijlers neer in de richting van een succesvol boek.

Hoofdstuk 6. EEN WEBSITE & ISBN: Twee belangrijke onderdelen die noodzakelijk zijn om jouw verhaal en je boek zichtbaar te maken. Een goede website levert je meer aanvragen voor interviews in de media op en je hebt kans op een succesvolle (voor)verkoop als de buitenkant er kwalitatief goed en professioneel uitziet.

Hoofdstuk 7. Schrijftips voor je boek: Om je schrijfreis zo moeiteloos mogelijk te laten verlopen geef ik je tips om uit te vinden wat jouw meest authentieke manier van schrijven is. Welke schrijfstijl past het beste bij jou en hoe kun je jouw persoonlijke verhalen als hulpmiddel inzetten voor een krachtig boek?

Hoofdstuk 8. Organisatie & Structuur: Om het overzicht te houden en te schrijven over het juiste onderwerp is het goed om in duidelijke stappen te werk te gaan. Hoe deel je jouw verhaal in en stroomlijn je al je ideeën en content? En welke stappen moet je zetten om zo effectief mogelijk te werken aan je manuscript?

Hoofdstuk 9. Starten met schrijven: Wat is de beste plek voor jou om te gaan schrijven en hoe zorg je dat je geïnspireerd blijft in het hele schrijfproces? Kun je vertrouwen houden tijdens een writers block? En waarom helpt een werkschema je om daadwerkelijk jouw verhaal op papier te krijgen?

Hoofdstuk 10. De laatste stappen: Je bent er bijna! Maar om nog meer verdieping in je manuscript aan te brengen en met een paar belangrijke items je boek compleet te maken, ga je aan de slag met de laatste stappen. Welke reviews zijn helpend voor je boek en hoe kies je het juiste formaat? Je kijkt naar het doel van je boek en maakt een beslissing in hardcover of paperback. 

Hoofdstuk 11. Breng je boek tot leven: Het is tijd om hulp te vragen en met jouw A-team van experts het boek tot leven te brengen. Welke experts zijn essentieel en waar ga je deze mensen vinden? Doe het niet alleen, samen kom je verder! Ik breng je graag in contact met degene die jou verder kan helpen.

Hoofdstuk 12. Uitgeven & Verkopen: Een keuze maken in het zelf uitgeven of op zoek gaan naar een uitgeverij. Waar moet je aan denken en hoe benader je grote uitgevers? En als je boek klaar is, waar ga je hem verkopen en waarom is de inhoud van jouw persbericht zo belangrijk voor de media?

Starten

Schrijf jouw verhaal

Gun jij jezelf deze waardevolle en inspirerende online cursus waarmee je jouw prachtige verhaal eindelijk kunt gaan opschrijven? Want ik wens je toe dat jouw ervaringen en de woorden, die diep in je hart zitten een inspiratie mogen zijn voor anderen. 

Dit krijg je:

 • Een prachtig vormgegeven online cursusboek  
 • Duidelijke opbouw en structuur
 • Routekaart om je schrijfreis te monitoren
 • 12 hoofdstukken en 41 deelthema’s
 • 145 pagina’s in kleur
 • Je werkt zelfstandig op je computer aan de cursus
 • Alle kennis die je nodig hebt om jouw boek te schrijven

Wanneer: Te volgen wanneer en waar jij wilt.

Voor mensen: 

 • die hun levensverhaal in een boek willen nalaten
 • die met hun eigen verhaal anderen willen inspireren
 • die een boek als ondersteuning van hun boodschap of product willen gebruiken
 • die een managementboek willen schrijven over hun expertise
 • die voelen dat hun verhaal NU het licht moet gaan zien 

Prijs: € 35

Stuur een mail om dit online cursusboek te ontvangen.