schrijven
& coaching

Heb je weleens ervaren wat de kracht van je eigen woorden is? Hoe creativiteit je leven kan verrijken, en hoeveel moed, hoop en plezier het je kan brengen? Creatief schrijven laat je in verbinding komen met jezelf en helpt je keuzes te maken voor een bewust en liefdevol leven.

DE WOORDEN VAN JE HART VERHELDEREN, SPIEGELEN EN ZETTEN JE IN BEWEGING.

Christa

Misschien herken je het: je probeert je onrustige gedachten en gevoelens een plek te geven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Na een dag hard werken, kies je ’s avonds een keer voor jezelf. Geen televisie of scrollen op social media, maar een tafel vol papier, pennen en inspirerende tijdschriften. Even alles loslaten. Alleen stroomt het niet. Je gaat zitten, laat je handen verwarmen aan een kop thee. Gewoon in het nu, even ontspannen, misschien helpt dat om je hart wat rustiger te maken. Waarom lijkt het leven soms zo ingewikkeld? Hoe kun je die onrust en alles wat je steeds maar bezighoudt loslaten?

Christa helpt je, als coachende, creatieve schrijver, om uiting te geven aan dat wat er in je hart leeft. Ervaar de kracht van woorden en leer hoe creatief schrijven helend kan zijn, voor je lijf en je leven. Christa is een luisteraar, een bemoediger, een verbinder. Ze raakt je in je ziel met bemoedigende woorden en verbind je met je hart. Omdat ze jou een zinvol leven met (zelf)liefde, aandacht en moed gunt.

Online cursus

Hoe zou het voelen als je met meer zelfvertrouwen en plezier het leven kunt vastpakken? Als je helderheid krijgt over die verschillende gevoelens en emoties waar je soms mee worstelt? Deze creatieve en inspirerende cursus helpt je op weg naar een leven vanuit een open hart.

online cursus

In dit prachtig vormgegeven, online cursusboek ga je stap voor stap kennis maken met de verschillende aspecten van het schrijven van jouw verhaal. Praktisch en inspirerend geschreven om jou te helpen met de woorden van je hart. Een bijzondere handleiding waar je alles over het schrijven van je eerste boek zult vinden en hoe je dat met succes kunt gaan uitgeven en verkopen.

online schrijven

Schrijfcafé

Iedere 2 weken is er een online schrijfcafé waar je een plek voor kunt reserveren. We behandelen verschillende thema’s. Dit kan gaan over creatief schrijven, je levensverhaal schrijven, een boek uitgeven of een ander onderwerp. We gaan samen schrijven en aan de slag met opdrachten en huiswerk. Ook is er ruimte om je vraag te stellen.

creatieve schrijfochtend

Wil je, met mildheid naar jezelf, op zoek gaan naar de woorden van je hart? In een veilige en warme omgeving ontdekken wat waardevol is in jouw leven? Gun jezelf een liefdevolle en verzorgde ochtend, waarin je zonder haast of oordeel mag zijn wie je bent. Laat je inspireren, door creatieve schrijfoefeningen en persoonlijke feedback van Christa.

1-op-1 online coaching

Tijdens een online 1 op 1 gesprek krijg je helderheid en feedback op dat wat er in je hart leeft. Want als je je hart opent, krijg je inzicht in je heden en verleden, maar ook waar je in de toekomst wilt staan. Hierdoor kun je met meer zelfvertrouwen je eigen keuzes gaan maken, zodat je met meer plezier kunt leven.

“Creativity is the way
I share my soul with the world.”

- Brené Brown

online programma

De deuren zijn weer open van dit bijzondere programma, met creatieve opdrachten die je dichter bij de stem van je hart brengen. Je groeit met meer zelfvertrouwen en moed naar een leven dat bij je past. Je volgt deze creatieve reis naar jezelf op je eigen tempo en je eigen manier, met exclusieve spraakfragmenten van Christa.

Lezingen en workshops

Heb je interesse in een interactieve lezing of workshop, al dan niet afgestemd op de wensen van je organisatie, school of bedrijf? Christa geeft geregeld lezingen en workshops over belangrijke levensthema’s als rouw, eenzaamheid en bewust leven. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: de kracht van liefde, de woorden en keuzes van je hart, leven met moed en opstaan na tegenslag. Christa inspireert en bemoedigt mensen met krachtige woorden en creatieve opdrachten, die de deelnemers in beweging brengen en achterlaten met een hoofd vol helderheid en inspiratie. Neem contact op voor meer informatie.

Een heftig ongeluk en het leven wat daardoor stil kwam te staan was de aanleiding voor Christa om te beginnen met het schrijven en delen van columns op ‘Life of Chrisje.’ De reacties op haar open en soms kwetsbare woorden waren overweldigend. Mensen voelden veel herkenning in de verhalen en zich daardoor ook meer verbonden en minder eenzaam.