schrijven
& verbinden

Heb je weleens ervaren wat de kracht van je eigen woorden is? Hoe creativiteit je leven kan verrijken, en hoeveel moed, hoop en plezier het je kan brengen? Creatief schrijven laat je in verbinding komen met jezelf en helpt je keuzes te maken voor een bewust en liefdevol leven.

DE WOORDEN VAN JE HART VERHELDEREN, SPIEGELEN EN ZETTEN JE IN BEWEGING.

Christa

Misschien herken je het: je hebt een groot verlies meegemaakt van een dierbare, je bent in aanraking gekomen met kanker, burn-out of verwikkelt in een verdrietige echtscheiding en je probeert je gedachten en gevoelens van verdriet, teleurstelling, angst of boosheid een plek te geven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want ook al besluit je iedere dag om het leven positief vast te pakken, ervoor te gaan en dankbaar te zijn voor datgene wat je allemaal wel hebt, het verdriet en de zwaarte van de situatie blijven zweven in je hart. Waarom lukt het je niet om helderheid te krijgen in die verwarrende gedachten en gevoelens en weer sterker op te staan? Hoe kun je die onrust, je verdriet en alles wat je steeds maar bezighoudt een plek geven?

Ik help je, als coachende, creatieve schrijver, uiting te geven aan dat wat er in je hart leeft. Ervaar de kracht van jouw eigen woorden en leer hoe creatief schrijven, helend kan zijn voor je lijf en je leven. Ik ben een luisteraar, een bemoediger, een verbinder en met mijn kwetsbare woorden probeer ik jouw hart aan te raken. Want jij verdient een mooi en liefdevol leven.

Heb je behoefte aan een hand die je helpt met opstaan of iemand die met je meeloopt in de situatie waarin je zit? Ik kan je helpen op verschillende manieren. Je leest er hieronder meer over. 

coach programma

Dit is een bijzonder programma waarin ik al mijn levenservaring en inspiratie met je deel. Je gaat door mijn creatieve schrijfopdrachten, de inspirerende muzieklijsten en mijn acht uur durende luisterfragmenten op reis naar binnen. Door de structuur en de duidelijke opbouw kun je stap voor stap weer verbinding maken met jezelf om het plezier en de liefde in je hart terug te krijgen. Dit programma is met name geschikt voor vrouwen met een volle rugzak, die in aanraking zijn gekomen met kanker, burn-out, verlies of ander verdriet en die nu vastbesloten zijn om hun leven weer voluit, op hun eigen manier, vorm te geven.

werkboek + masterclasses

Hoe zou het voelen als je met meer zelfvertrouwen en plezier het leven kunt vastpakken? Als je helderheid krijgt over die verschillende gevoelens en emoties waar je soms mee worstelt? Dit creatieve en inspirerende werkboek helpt je om het verleden een plek te geven en stappen te zetten in het heden, op weg naar een waardevol en bewust leven. Je kunt meteen starten met de online versie en ontvangt binnen een week een prachtig fysiek werkboek in een cadeaupakket thuis.

werkboek + masterclass

In dit prachtig vormgegeven, online en fysiek cursusboek ga je stap voor stap kennis maken met de verschillende aspecten van het schrijven van jouw verhaal. Praktisch en inspirerend geschreven om jou te helpen met de woorden van je hart. Een bijzondere handleiding waar je alles over het schrijven van je eerste boek zult vinden en hoe je dat met succes kunt gaan uitgeven en verkopen.

*In september 2021 zal er, als bonus, een extra masterclass aan deze cursus toegevoegd worden waarin ik alle valkuilen en struikelblokken van het schrijven bespreek en je laat zien hoe je vanuit je hart een mooie impact kunt maken met jouw prachtige boek.

Een heftig ongeluk en het leven wat daardoor stil kwam te staan was de aanleiding voor Christa om, in 2013, te beginnen met het schrijven en delen van columns op ‘Life of Chrisje.’ De reacties op haar open en soms kwetsbare woorden waren overweldigend. Mensen voelden veel herkenning in de verhalen en zich daardoor ook meer verbonden en minder eenzaam.

Creatieve concepten

Naast het schrijven van inspirerende boeken en cursussen, neemt Christa ook deel aan gesprekken over belangrijke levensthema’s als rouw, eenzaamheid en persoonlijke kracht. Ze inspireert en bemoedigt, met haar persoonlijke coaching, jongeren en ouderen in kwetsbare omstandigheden en denkt graag mee met projecten voor sociaal maatschappelijke organisaties. Heeft jouw bedrijf, school of organisatie behoefte aan een gesprekspartner met een brede expertise qua gezondheid, onderwijs en kwetsbare doelgroepen? Neem contact op voor meer informatie of het maken van een kennismakingsgesprek.

“Creativity is the way
I share my soul with the world.”

- Brené Brown