schrijven
& coaching

Heb je weleens ervaren wat de kracht van je eigen woorden is? Hoe creativiteit je leven kan verrijken, en hoeveel moed, hoop en plezier het je kan brengen? Creatief schrijven laat je in verbinding komen met jezelf en helpt je keuzes te maken voor een bewust en liefdevol leven.

DE WOORDEN VAN JE HART VERHELDEREN, SPIEGELEN EN ZETTEN JE IN BEWEGING.

Christa

Misschien herken je het: je hebt een groot verlies meegemaakt van een dierbare of van je gezondheid en je probeert je verdrietige gedachten en gevoelens een plek te geven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want ook al besluit je iedere dag om het leven vast te pakken, ervoor te gaan en dankbaar te zijn voor datgene wat je allemaal wel hebt, het verdriet en de zwaarte van de situatie blijven zweven in je hart. Waarom lukt het je niet om helderheid te krijgen in die verwarrende gedachten en gevoelens? Hoe kun je die onrust, je verdriet en alles wat je steeds maar bezighoudt een plek geven?

Ik help je, als coachende, creatieve schrijver, om uiting te geven aan dat wat er in je hart leeft. Ervaar de kracht van jouw eigen woorden en leer hoe creatief schrijven, helend kan zijn voor je lijf en je leven. Ik ben een luisteraar, een bemoediger, een verbinder en met mijn kwetsbare woorden probeer ik jouw hart aan te raken. Want jij verdient een mooi en liefdevol leven.

Gratis werkboek
Schrijven helpt je om dingen helder te maken, inzicht te krijgen en overzicht en rust te ervaren. Dit inspirerende werkboek laat je zien hoe je met de kracht van je eigen woorden je leven positief kan veranderen.  
gratis werkboek
Vraag jezelf eens af waar je nu staat. Durf je blij te zijn met wat je hebt of geloof je de woorden van de ander? Met dit werkboek ga je aan de slag met de stemmen van het heden/verleden en de moed in jezelf!
creatief werkboek

Hoe zou het voelen als je met meer zelfvertrouwen en plezier het leven kunt vastpakken? Als je helderheid krijgt over die verschillende gevoelens en emoties waar je soms mee worstelt? Dit creatieve en inspirerende werkboek helpt je om het verleden een plek te geven en stappen te zetten in het heden, op weg naar een waardevol en bewust leven.

online cursus

In dit prachtig vormgegeven, online en fysiek cursusboek ga je stap voor stap kennis maken met de verschillende aspecten van het schrijven van jouw verhaal. Praktisch en inspirerend geschreven om jou te helpen met de woorden van je hart. Een bijzondere handleiding waar je alles over het schrijven van je eerste boek zult vinden en hoe je dat met succes kunt gaan uitgeven en verkopen.

“Creativity is the way
I share my soul with the world.”

- Brené Brown

coach programma

De deuren zijn weer open van dit bijzondere programma, met creatieve opdrachten die je dichter bij de stem van je hart brengen. Je groeit met meer zelfvertrouwen en moed naar een leven dat bij je past. Je volgt deze creatieve reis naar jezelf op je eigen tempo en je eigen manier, met exclusieve spraakfragmenten van Christa. 

Creatieve concepten

Naast het schrijven van inspirerende boeken en cursussen, geeft Christa ook lezingen over belangrijke levensthema’s als rouw, eenzaamheid en persoonlijke kracht. Ze inspireert en bemoedigt, met haar persoonlijke coachingstrajecten, jongeren en ouderen in kwetsbare omstandigheden, en denkt graag mee met projecten voor sociaal maatschappelijke organisaties. Heeft jouw bedrijf, school of organisatie behoefte aan een gesprekspartner met een brede expertise qua gezondheid, onderwijs en kwetsbare doelgroepen? Neem contact op voor meer informatie of het maken van een kennismakingsgesprek.

Een heftig ongeluk en het leven wat daardoor stil kwam te staan was de aanleiding voor Christa om te beginnen met het schrijven en delen van columns op ‘Life of Chrisje.’ De reacties op haar open en soms kwetsbare woorden waren overweldigend. Mensen voelden veel herkenning in de verhalen en zich daardoor ook meer verbonden en minder eenzaam.